Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Els escriptors d’aquesta 3a edició del Torrebesses Tremola

Aquí teniu els quatre escriptors que passaran la nit del 24 al 25 de novembre al III Festival Torrebesses Tremola:

Alexandra Cuadrat

La primera és Alexandra Cuadrat Capdevila (Alcoletge), escriptora, advocada i editora.
Autora de tres novel·les de misteri, Memòria d’un crim, Asesinato en el archivo i La casa d’escorpí. També ha escrit de forma col·lectiva l’anecdotari polític De bon rotllo!, la guia turística El Quixot en terres de parla catalana, la novel·la Mishmash, el guió cinematogràfic Orígens i relats diversos publicats en antologies. Sovint publica reportatges de temàtica turística o de misteri a la revista Lectura, del Diari Segre. Va ser cofundadora de l’Editorial Apostroph. Parla de cultura en una secció del programa de ràdio “Aquí a l’Oest”, que s’emet a diferents emissores de Lleida.

Andrea Jofre 

Andrea Jofre, il·lustradora i violinista de formació, professora de violí i orquestra de cambra al Centre d’Ensenyament Musical de Barcelona. Paral·lelament, ha participat al programa «Una mà de contes» i ha impartit tallers de creació literària amb infants en el marc del Flic Festival i amb alumnes de secundària. Premi Núvol de contes 2015 per «La final». Ha col·laborat al magazín cultural Catorze.cat des de la seva creació i actualment n’és redactora.

Pep Prieto

Pep Prieto és un escriptor i crític de cinema català. Col·laborador habitual del Museu del Cinema de Girona, on coordina un cicle de cinefòrums i imparteix cursos de crítica, escriu regularment al Diari de Girona. Parla de sèries de televisió a «El Món a RAC1» i al programa «Àrtic», de Barcelona Televisió. És autor de les novel·les La disfressa de l’indigent (finalista del premi Just Manuel Casero), Mala premsa, La teoria de l’imbècil i Els Llunàtics, i del llibre de contes Castells Humans.

Adrià Pujol

Adrià Pujol completa el quartet d’escriptors que passaran la nit del 24 al 25 de novembre al III Festival Torrebesses Tremola!
És antropòleg i escriptor. Escriu en diversos mitjans i ha traduït obres de Claude Lévi‐Strauss, Louis Calaferte i Georges Perec. D’aquest últim ha traduït per a L’Avenç la novel·la “La disparition”, amb el títol de “L’Eclipsi”. També podem destacar “Escafarlata d’Empordà (Sidillà), “La carpeta és blava” (LaBreu) i “Els Barcelonins” (L’Avenç).

Deja un comentario

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer