Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Visites i tallers escolars

bloggif_5866441433939

Des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca us oferim visites guiades per a les escoles, adaptades a cada nivell escolar, on s’explica la tipologia de construccions de Pedra Seca que trobem a Torrebesses així com la seva tècnica constructiva. A més es fa una observació i una pràctica in situ per poder imitar els diferents edificis i monuments que s’han ensenyat durant la visita.

A part de poder visitar les nostres exposicions (de manera totalment gratuïta en caps de setmana sense guia), podeu visitar el Centre d’Interpretació i Torrebesses amb visita guiada:

• Visita-taller de la Pedra Seca (requereix desplaçament amb vehicle o autocar).

• Visita l’antic Molí d’Oli de Bep del Canut

• Visita el patrimoni del poble amb l’església de Sant Salvador (amb el retaule gòtic de pedra policromada), l’església Nova «que va matar el fred» i les façanes de les cases fortes.

• Visita la col·lecció etnològica de Torrebesses Josep Jané (espai limitat a torns de 20-25 assistents màxim)

• Visita el soterrani d’una antiga casa (A l’edifici del centre d’interpretació; Espai limitat a torns de 15 assistents màxim)

• Visita l’exposició permanent de la pedra seca.

• Taller de construcció de pedra seca amb argila.

• Visita l’exposició temporal actual.

Totes les nostres rutes s’adapten i s’adeqüen als diferents nivells de cada grup d’alumnes per tal que aquests comprenguin i aprenguin totes les explicacions del guia. Podeu consultar el contingut de les visites a l’apartat visites guiades o personalitzar-la al vostre gust.


I per últim podeu seleccionar una de les nostres activitats pedagògiques, que podreu conèixer contactant-nos. També podeu consultar el catàleg:

Programa d’ajuts per a sortides escolars

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca és un dels espais visitables d’iniciatives com el programa d’ajuts per a sortides escolars Argonautes, per a escoles de màxima complexitat.

Altres centres de formació per a joves, adults i tercera edat

A part de les nostres visites i rutes guiades habituals, podeu contactar amb nosaltres per personalitzar les visites i activitats segons les necessitats educatives o de formació del grup.

Contacta amb nosaltres

Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 646 322 000, mitjançant WhatsApp o bé enviant un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com.

Descobreix la resta de l’oferta d’activats