Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Ruta de senderisme guiada

Ruta de senderisme guiada per la pedra seca

Ruta de natura i paisatge

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca és un espai segur, per veure les novetats de les mesures de seguretat i higiene vigents consulteu aquí o el resum de les mesures aquí.

Vine a descobrir l’encant d’un paisatge de secà farcit de construccions de pedra seca amb una ruta a peu pel terme de Torrebesses. Rutes de distancia variable (habitualment 7 – 11 km), per a fer les rutes habituals de 5 km o amb vehicle propi veure la «ruta guiada pels paisatges de la pedra seca«.


Requereix reserva prèvia
Duració: A concretar depenent de la ruta. Habitualment 4-5 hores.
Preu: A concretar depenent de la ruta. Habitualment 7 €.


Reserves i punt d’inici de les visites

Totes les visites guiades comencen des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, coneix el nostre horari i on es troba. Podeu fer-les venint durant el nostre horari habitual, aconsellem reservar la visita amb antelació mitjançant WhatsApp (646 322 000), enviant un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com o trucant al telèfon 646 322 000. La resta de dies de la setmana sols es pot fer visita guiada reservant-la amb antelació (segons disponibilitat).

Punt d'inici de totes les activitats:
Centre d'Interpretació de la Pedra Seca.
Plaça Vileta 9-11. Torrebesses.

Visita amb possibilitat d’allotjament i/o dinar

Descobreix aquí els allotjaments i restaurants/bars locals. Per a més informació i packs podeu contactar a centrepedraseca@gmail.com.

Preus i tarifes reduïdes

Pitja aquí per conèixer el resum dels preus i les tarifes reduïdes.

Descobreix la resta de l’oferta d’activats


Consulta les pròximes activitats d’agenda