Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Ruta Gastronòmica

Amb motiu de les mesures de seguretat i higiene durant la desescalada per combatre el COVID-19 aquestes rutes temporalment no es troben disponibles.

Disculpeu les molèsties.

Aquesta ruta té dues versions:

DISSABTES
La ruta inclou, la visita a l’antic Molí del Bep de Canut i a l’actual Cooperativa del Camp de Torrebesses. En acabar hi haurà un tast d’oli.

DIUMENGES
La ruta inclou, la visita a l’antic forn de pa de Torrebesses i al Molí del Bep de Canut. En acabar hi haurà un tast  de productes locals.

Durada: 2 hores
Preu: 5 € per persona.
*Requereix Reserva prèvia.


Reserves i punt d’inici de les visites

Totes les visites guiades comencen des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, coneix el nostre horari i on es troba. Podeu fer-les venint durant el nostre horari habitual, aconsellem reservar la visita amb antelació mitjançant WhatsApp (646 322 000), enviant un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com o trucant al telèfon 646 322 000. La resta de dies de la setmana sols es pot fer visita guiada reservant-la amb antelació (segons disponibilitat).

Punt d'inici de totes les activitats:
Centre d'Interpretació de la Pedra Seca.
Plaça Vileta 9-11. Torrebesses.

Visita amb possibilitat d’allotjament i/o dinar

Descobreix aquí els allotjaments i restaurants/bars locals. Per a més informació i packs podeu contactar a centrepedraseca@gmail.com.

Preus i tarifes reduïdes

Pitja aquí per conèixer el resum dels preus i les tarifes reduïdes.

Descobreix la resta de l’oferta d’activats


Consulta les pròximes activitats d’agenda