Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Concurs d’Instagram Dibuixa la Pedra Seca 2022

Fes un dibuix d’una construcció amb pedra seca i comparteix-la al teu compte d’Instagram utilitzant el hashtag #dibuixalapedraseca2022 si voleu entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2022 per la categoria infantil, i podeu guanyar rutes guiades, activitats familiars o lots de productes per als dibuixos amb més likes.

Bases del concurs

1. Descripció del concurs: El concurs consisteix a fer un o diversos dibuixos relacionats amb les construccions de pedra seca i publicar-la en un compte propi d’Instagram (o dels familiars en cas de la categoria infantil) amb un dels hashtags indicats a continuació: #dibuixalapedraseca2022 si voleu entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2022 per la categoria infantil. A més per la categoria infantil és necessari posar el nom i edat del/a participant.

2. Participants: En la categoria general poden participar persones de totes les edats, mentre que en la categoria infantil l’edat màxima és fins a 12 anys (inclosos), complint la resta de bases del concurs.

3. Obres i presentació: Els dibuixos han de ser publicats en un compte d’Instagram amb el hashtag #dibuixalapedraseca2022 si es vol entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2022 per la categoria infantil, a l’espai de text de la publicació d’Instragram. En la categoria infantil hi ha de constar el nom i l’edat del participant.
3.1. No hi ha límit al nombre de posts que es poden posar per compte/persona sempre que siguin diferents dibuixs, no obstant sols es podrà guanyar un premi per compte d’Instagram.
3.2. Els dibuixos que no tinguin una qualitat d’imatge acceptable o que no es vegin podran ser desqualificats per l’organització.
3.3. Els participants del concurs cedeixen els drets d’exposició i reproducció de les imatges presentades al concurs al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

4. Casos especials: Amb casos de centres educatius, de formació o similar pot utilitzar-se un compte per publicar els dibuixos dels alumnes, no obstant s’ha de comunicar a centrepedraseca@gmail.com, complint també amb la limitació que sols pot guanyar una persona per compte.

5. Premis: Els posts dels dibuixos de cada categoria que tinguin més “m’agrada” el 3 de juliol de 2022 a les 13.00 h guanyaran els premis a continuació.

Categoria general:
• 1r premi: Visita al CIPS i ruta monumental per Torrebesses per dues persones
• 2n premi: Lot de productes de Torrebesses

Categoria infantil:
• 1r premi: Taller infantil de construccions de pedra seca
• 2n premi: Lot de productes de Torrebesses

Els premis per ambdues categories són els mateixos fent un total de 4 premis. Com s’ha especificat al punt 3 de les bases sols es podrà guanyar un premi per compte d’Instagram.
5.1. *Els “m’agrada” fets pels comptes del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses no es comptabilitzaran per elegir els guanyadors.

6. Terminis de presentació: Els dibuixos poden ser presentats del dia 23 d’abril de 2022 fins al 3 de juliol de 2022, dia en què es farà el recompte de “m’agrada” per post.

7. Acceptació dels participants: Per participar en el concurs cal acceptar les condicions d’aquesta normativa.

8. Comunicació dels guanyadors i obtenció dels premis: Els premiats es publicaran al compte @cipstorrebesses d’Instagram com també a la pàgina www.turismetorrebesses.com. S’enviarà un missatge privat per Instagram, posteriorment requerint als guanyadors enviar un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com per poder gaudir del premi.

En cas que es tingui algun dubte es pot enviar la pregunta al correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer