Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Bases del concurs d’Instagram «Dibuixa la pedra seca»

Fes un dibuix d’una construcció amb pedra seca i comparteix-la al teu compte d’Instagram utilitza el hashtag #dibuixalapedraseca si voleu entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil per la categoria infantil, i podeu guanyar diversos packs de rutes guiades amb aperitiu o obsequi per als dibuixos amb més likes.

Bases del concurs

1. Descripció del concurs: El concurs consisteix a fer un dibuix relacionat amb les construccions de pedra seca i publicar-la en un compte propi d’Instagram amb un dels hashtags indicats a continuació.

2. Participants: En la categoria general poden participar persones de totes les edats, mentre que en la categoria infantil l’edat màxima és fins a 12 anys (inclosos), complint la resta de bases del concurs.

3. Obres i presentació: Els dibuixos han de ser publicats en un compte d’Instagram amb el hashtag #dibuixalapedraseca si es vol entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil per la categoria infantil, a l’espai de text de la publicació d’Instragram. En un mateix compte d’Instagram es pot penjar 1 dibuix de categoria general i 1 dibuix de categoria infantil, no obstant sols es podrà guanyar un premi per compte d’Instagram. Els dibuixos que no tinguin una qualitat d’imatge acceptable o que no es vegin podran ser desqualificats per l’organització.

Els participants del concurs cedeixen els drets d’exposició i reproducció de les imatges presentades al concurs al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

4. Premis: Els post dels dibuixos de cada categoria que tinguin més “m’agrada” el 30 de maig a les 19 h* guanyaran:

  • 1r premi: Ruta guiada amb visita guiada al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca + aperitiu per a 4 persones
  • 2n premi: Visita guiada al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca + aperitiu per a 2 persones
  • 3r premi: Visita guiada al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca per a 2 persones amb obsequi

Els premis per ambdues categories són els mateixos fent un total de 6 premis. Com s’ha especificat al punt 2 de les bases sols es podrà guanyar un dels 6 premis per compte d’Instagram.

5. Terminis de presentació: Els dibuixos poden ser presentats fins al dia 30 de maig*, dia en què es farà el recompte de «m’agrada» per post.

6. Acceptació dels participants: Per participar en el concurs cal acceptar les condicions d’aquesta normativa.

7. Comunicació dels guanyadors i obtenció dels premis: Els premiats es publicaran al compte @cipstorrebesses d’Instagram com també a la pàgina www.turismetorrebesses.com. S’enviarà un missatge privat per Instagram, posteriorment requerint als guanyadors enviar un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com per poder gaudir del premi.

*Els «m’agrada» fets pels comptes del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses no es comptabilitzaran per elegir els guanyadors (actualització del 12/04/2020).

*En motiu de l’allargament del confinament el termini del concurs de la pedra seca s’allarga fins al 30 de maig de 2020 (actualització del 25/04/2020)

*Establiment de l’hora de recompte dels «m’agrada» a les 19 hores de dissabte 30 de maig.

En cas que es tingui algun dubte es pot enviar la pregunta al correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com

Publicacions del concurs

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer