Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Bases de la 2a edició del concurs d’Instagram Dibuixa la Pedra Seca

Aquest any torna el concurs d’Instagram «Dibuixa la Pedra Seca» on tan petits i grans poden dibuixar un element de pedra seca (més informació sobre la pedra seca / pedra en sec aquí) i publicar-los a l’instagram amb un dels hashtags #dibuixalapedraseca2021 (categoria general) o #dibuixalapedrasecainfantil2021 (categoria infantil). Els dibuixos amb més likes el 30 de maig a les 20 h podran guanyar premis a elegir.

Bases del concurs

Fes un dibuix d’una construcció amb pedra seca i comparteix-la al teu compte d’Instagram (o del teus pare/mare en la categoria infantil) utilitzant el hashtag #dibuixalapedraseca2021 si voleu entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2021 per la categoria infantil, i podeu guanyar diversos packs de rutes guiades amb aperitiu o obsequi per als dibuixos amb més likes.
Bases del concurs

 1. Descripció del concurs: El concurs consisteix a fer un dibuix relacionat amb les construccions de pedra seca i publicar-la en un compte propi d’Instagram amb un dels hashtags indicats a continuació.
 2. Participants: En la categoria general poden participar persones de totes les edats, mentre que en la categoria infantil l’edat màxima és fins a 12 anys (inclosos), complint la resta de bases del concurs.
 3. Obres i presentació: Els dibuixos han de ser publicats en un compte d’Instagram a partir d’avui amb el hashtag #dibuixalapedraseca2021 si es vol entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2021 per la categoria infantil, a l’espai de text de la publicació d’Instragram. En un mateix compte d’Instagram es pot penjar 1 dibuix de categoria general i 1 dibuix de categoria infantil, no obstant sols es podrà guanyar un premi per compte d’Instagram*. Els dibuixos que no tinguin una qualitat d’imatge acceptable o que no es vegin podran ser desqualificats per l’organització.
  Els participants del concurs cedeixen els drets d’exposició i reproducció de les imatges presentades al concurs al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.
 4. Premis: Els post dels dibuixos de cada categoria que tinguin més “m’agrada” el 27 de juny a les 20.00 h guanyaran els premis a continuació.
  • Primer premi (categories infantil i adults): 3 premis de la llista inferior a elegir .
  • Segon premi (categories infantil i adults): 2 premis de la llista inferior a elegir .
  • Tercer premi (categories infantil i adults): 1 premi de la llista inferior a elegir .

Els guanyadors podran elegir un o varis (segons la posició) dels de les 7 opcions següents de premi:

Dinar per 2 persones a Torrebesses • Oli d’oliva verge extra de Torrebesses • Lot de fruits secs de Torrebesses • Lot d’embotits/carn • Cerveses artesanals de Torrebesses • Lot de llibres de pedra seca • Ruta guiada a elegir per a 3 persones • Taller d’argila per a 3 persones

*Actualització 1: En casos de centres escolars, tallers i altres casos similars, es pot demanar permís al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (al correu electrònic centrepedraseca@gmail.com) per publicar més d’un dibuix per compte, sempre i quant estiguin en diferents publicacions i quedant clar qui es l’autor del dibuix.
*Actualització 2: A decisió del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, es posposa el final de la 2a edició Concurs d’Instagram Dibuixa la Pedra Seca al diumenge 27 de juny. El recompte es durà a terme el mateix dia a les 20 h.

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer