Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Uncategorized

Full de ruta del Segrià Sec

El Full de Ruta del Segrià Sec és una activitat promoguda per la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, la qual vol afavorir la difusió i la promoció del patrimoni d’aquest territori.

L’activitat consisteix en una gimcana, en la qual els visitants d’aquest territori podran participar en el sorteig d’un lot de productes del Segrià Sec, els quals han estat oferts generosament per les cooperatives i els productors agroalimentaris del nostre territori. Hi trobareu olis (DOP Garrigues) Extra Verge i de la millor qualitat, fruits secs de tota mena, productes el·laborats i més sorpreses!
L’activitat és oberta a tothom.
Per participar en l’activitat del Full de Ruta, només cal que:

  • Aconseguiu el fulletó a qualsevol establiment comercial, bar o restaurant d’Almatret, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida o Torrebesses.
  • Al fulletó hi trobareu un seguit d’espais habilitats per adherir-hi cinc enganxines, una per poble, la qual estarà disponible a tots els establiments comercials d’aquest territori.
  • Un cop aconseguiu la cinquena enganxina, ompliu el fulletó amb les vostres dades i deixeu-lo al mateix establiment, ells s’encarregaran de fer-nos-la arribar. 

Teniu temps per completar aquesta activitat fins el dia 11 de setembre de 2014. El sorteig es realitzarà dues setmanes després d’aquesta data i el guanyador o guanyadora serà informat personalment de la data i el lloc on recollir el premi.

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer